Tulevat kurssini

TOIMIVA PERHE

Toimiva Perhe on yhdysvaltalaisen psykologin ja kouluttajan Thomas Gordonin kehittämä tutkittu ja vuosien kokemuksella kehitetty kurssi. Gordon on ollut kolmesti ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi, koska hänen käytännön rauhantyötään pidetään niin korkeassa arvossa.

Toimiva Perhe -kurssilla harjoitellaan rakentavaa vuorovaikutusta perheille tyypillisissä tilanteissa. Kurssi helpottaa kanssakäymistä ja lisää näin hyvinvointia ja lähentää rakkaiden kanssa. Kun vanhempien tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat kunnossa, kehittyvät myös lasten tunnetaidot.

Kokonaisuus kestää 24 x 45 min ja se jakautuu tyypillisesti neljälle viikonlopulle. Kurssille voi osallistua vanhempi yksin tai yhdessä useampi vanhempi. Myös esimerkiksi isovanhemmat, kummit ja päiväkodin työntekijät sekä muut lasten kanssa läheisesti tekemisissä olevat ovat kokeneet kurssin kovin hyödylliseksi. Tehtävät tehdään yksin, pareittan muiden kurssilaisten kanssa ja pienryhmissä. Kurssille tullakseen perheen ei tarvitse edustaa kaikkein tavallisinta ydinperhettä.

* HELSINKI: Seuraava Toimiva Perhe -kurssi järjestetään Onni & hoivassa tammi–maaliskuussa 2017! Ilmoittautumisia otetaan jo vastaan! Kurssi on kahdeksana peräkkäisenä maanantaina 29.1.–19.3.2018 klo 17.00–19.30. Kurssin hinta on 270 € (sis. 24 % alv.) / osallistuja tai 420 € / pariskunta. Kurssille ilmoittaudutaan osoitteessa info@onnijahoiva.fi tai 044 719 1708. Lämpimästi tervetuloa! Huom. maksu- ja peruutusehdot.*

Lisäksi Onni & hoivassa järjestetään aivan poikkeuksellisesti englanninkielinen Toimiva Perhe -kurssi eli Parent Effectiveness Training 6.–27.5.2018. Classes are taught over four consecutive Sundays at 10–15.45. The price for the 24-lesson course is 270 € / participant or 420 € / couple. Sign up and/or get more information at info@onnijahoiva.fi or 044 719 1708.

Kurssin palautteissa on sanottu muun muassa näin: “Pidin erityisesti tiiviistä ryhmästä, keskusteluista, rytmistä, itse asiasta. Ohjaaja oli empaattinen, asiantunteva, mukava, avoin. Erinomainen kaikin puolin. Koen saaneeni paljon hyödyllisiä työkaluja arkeen, etenkin muttei pelkästään lasten kanssa. En ole enää omien hermojeni ja reaktiivisuuteni vanki vaan kykenen suhtautumaan kärsivällisesti ja rakentavasti useimpiin tilanteisiin. Kiitos!”

Alla oleville kursseille ilmoittaudutaan suoraan järjestävän tahon kanssa. Lisätiedot ovat kunkin kurssin kohdalla.

Seuraavat Toimiva Perhe -tilauskurssini: